Volledig scherm
PREMIUM
Elke keer als de wc wordt doorgespoeld, druipt er bruingele drek uit de rioolbuis de parkeerkelder in bij Princenhof in Boxtel. © Domien van der Meijden

Poep en plas in parkeergarage Princenhof: lekker, als je naar je auto moet

BOXTEL - Poep en plas stroomt zo uit een gat in de rioolbuizen van de parkeerkelder van Princenhof in Boxtel. Bewoners zijn die ellende echt beu, maar er wordt aan gewerkt, zegt woonstichting JOOST.

,,Riool verstopt? Geen stress, bel RRS!” Het is een vaak gehoorde radioreclame. Maar zo snel de boel oplossen als deze reclame belooft, zo gaat het niet in het wooncomplex Princenhof in Boxtel. In blok I, het dichtst bij basisschool de Hobbendonken in Boxtel-Oost, stroomt de poep en plas nu uit een kapot gezaagde rioolbuis in de parkeerkelder.

  1. Haarendael kost Haaren nog eens 40.000 euro, rekening loopt op tot dik boven 4 ton
    PREMIUM
    MET HISTORISCH OVERZICHT

    Haarendael kost Haaren nog eens 40.000 euro, rekening loopt op tot dik boven 4 ton

    HAAREN - Weer moet de gemeente Haaren de beurs trekken voor landgoed Haarendael. Terwijl ze niet de eigenaar van het complex is, moet ze er toch weer 40.000 euro aan uitgeven. Tot die kosten wordt Haaren min of meer gedwongen. Haarendael is namelijk een rijksmonument en het is de verantwoordelijkheid van de gemeente om daarop namens het Rijk de controle uit te oefenen.