Volledig scherm
Zaterdagavond leek er opnieuw brand te zijn bij De La Salle. © Sander van Gils

Politie houdt rekening met brandstichting bij zorginstelling De La Salle in Boxtel

BOXTEL - De politie onderzoekt of er donderdag bij de brand in zorginstelling De La Salle aan de Schijndelseweg in Boxtel sprake was van brandstichting. Een woordvoerder laat weten dat ze daar wel rekening mee houden.

Bij de brand in het complex raakte niemand gewond. Het vuur dat ontstond in een bankstel, was vrij snel gedoofd, maar het rookvrij maken van het pand kostte veel tijd. Zaterdagavond kwam er opnieuw een melding binnen bij de politie van een brandalarm dat af ging bij De La Salle. Ter plaatse werd er noch een afgaand brandalarm, noch enige vorm van brand gevonden. 

  1. 'Bloed, zweet en tranen' drijven over de Dommel

    'Bloed, zweet en tranen' drijven over de Dommel

    BOXTEL - "Welkom op de oevers van het Dommeltheater", zo heette de dorpsomroeper vanaf het eerste kleine bootje het toegestroomde publiek welkom. De vierde editie van de kleurrijke waterparade bood zondagmiddag het inmiddels vertrouwde beeld van zo'n vijftien drijvende theatrale pareltjes, zich voortbewegend op de stroming van de rivier. 'Bloed, zweet en tranen' was het centrale thema, dat opvallend vaak werd gelinkt aan oorlogen en veldslagen.