Drie van de vier jonge Poolse demonstranten bij de poort van slachterij Vion in Boxtel. Ze vragen aandacht voor veilige werkomstandigheden in verband met corona.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie van de vier jonge Poolse demonstranten bij de poort van slachterij Vion in Boxtel. Ze vragen aandacht voor veilige werkomstandigheden in verband met corona. © Domien van der Meijden

Poolse demonstranten bij slachterij Vion in Boxtel: ‘Wij willen werken, maar wel veilig’

BOXTEL - Bij de poort van de grootste slachterij van Nederland, Vion in Boxtel, stonden donderdagmiddag vier jonge Polen te demonstreren. Ze willen dat Vion meer werk maakt van veilige werkomstandigheden voor hun landgenoten, binnen in de slachterij. Dat gaat vooral om extra corona-maatregelen om besmettingen van het personeel te voorkomen.

 1. Mondjesmaat klanten in winkels: Iedereen blij dat er ‘weer wat kan’
  PREMIUM

  Mondjes­maat klanten in winkels: Iedereen blij dat er ‘weer wat kan’

  SINT-MICHIELSGESTEL/BOXTEL - Een beetje stress, dat wel. Want hoeveel tijd heb je nog over om dat leuke zomerjurkje of die nieuwe schoenen te passen? Of om dat speciale cadeautje te vinden voor je jarige familielid, voordat de volgende klant komt? Maar, goed. Iedereen is wel blij. Winkelen met een tijdslot en maar een paar klanten per uur in de winkel is veel beter dan niks. Vandaag ging het 'coronaproof tijd-winkelen’ in.
 1. Chef-kok Ferry geeft thuiskooktips: 'Dit kan iedereen maken'
  Play

  Chef-kok Ferry geeft thuiskook­tips: 'Dit kan iedereen maken'

 2. Emotionele Peter Heerschop eert overleden moeder en goede vriend Jeroen van Merwijk
  Play

  Emotionele Peter Heerschop eert overleden moeder en goede vriend Jeroen van Merwijk