Carine Blom van Progressief'96 (links) verklaart de winst van haar partij bij de laatste gemeenteraadsverkiezing in Haaren. Naast haar Boy Scholtze van de VVD. Schuin tegenover haar glundert de andere winnaar: lijsttrekker Ans Beijens van het CDA. Kopman Johan van den Brand van Samenwerking'95 is minder blij. Helemaal rechts burgemeester Jeannette Zwijnenburg.
Volledig scherm
Carine Blom van Progressief'96 (links) verklaart de winst van haar partij bij de laatste gemeenteraadsverkiezing in Haaren. Naast haar Boy Scholtze van de VVD. Schuin tegenover haar glundert de andere winnaar: lijsttrekker Ans Beijens van het CDA. Kopman Johan van den Brand van Samenwerking'95 is minder blij. Helemaal rechts burgemeester Jeannette Zwijnenburg. © Johan van Grinsven

Progressief'96 kiest partners voor na opsplitsing van Haaren

HAAREN - Politieke partij Progressief'96 uit Haaren heeft na maanden van verkennende gesprekken gekozen met welke partijen uit de buurgemeenten ze na de herindeling gaat samenwerken. In Vught zijn dat PvdA-GroenLinks en D66, in Boxtel is dat Combinatie’95 en in Oisterwijk de lokale partij PRO. Voor Tilburg heeft de Haarense partij nog geen keuze gemaakt, omdat daar geen verkiezingen plaats hebben vanwege de opsplitsing van de gemeente Haaren.