De gemeenteraad van Haaren kwam vanavond weer in het openbaar bijeen, maar vanwege de corona-maatregelen mochten er niet meer dan 34 mensen in de raadszaal en hal van het gemeentehuis aanwezig zijn. Met de vijftien raadsleden, het college van burgemeester en wethouders en ambtenaren was dat aantal al bijna bereikt. Daarom was de vergadering ook rechtstreeks te volgen via de website van de gemeente Haaren (foto) en op een groot scherm in dorpshuis Den Domp.
Volledig scherm
De gemeenteraad van Haaren kwam vanavond weer in het openbaar bijeen, maar vanwege de corona-maatregelen mochten er niet meer dan 34 mensen in de raadszaal en hal van het gemeentehuis aanwezig zijn. Met de vijftien raadsleden, het college van burgemeester en wethouders en ambtenaren was dat aantal al bijna bereikt. Daarom was de vergadering ook rechtstreeks te volgen via de website van de gemeente Haaren (foto) en op een groot scherm in dorpshuis Den Domp. © BD

Raad Haaren geeft groen licht voor ombouw N65

HAAREN - Dik veertig jaar nadat de eerste tekeningen voor aanpassing van de N65 tussen Tilburg en Den Bosch op tafel kwamen, heeft ook de gemeenteraad van Haaren vanavond ingestemd met een grootscheepse ombouw van die belangrijke verkeersader. Een maand geleden deed de raad van Vught dat al. 

 1. Bestelbus verwoest door brand in Oss
  Play

  Bestelbus verwoest door brand in Oss

 2. Echtpaar Arie en Danny gaan op testvakantie naar Rhodos
  Play

  Echtpaar Arie en Danny gaan op testvakan­tie naar Rhodos