Rogier Jacobs nieuw in raad van commissarissen Vion

BOXTEL - Rogier Jacobs is een nieuw lid van de raad van commissarissen van de varkensslachterij Vion in Boxtel. Zijn benoeming is per vandaag ingegaan. 

Volledig scherm
Rogier Jacobs © Vion

Rogier Jacobs is sinds februari dit jaar werkzaam als Chief Information Officer (CIO) bij ASML. Hiervoor werkte hij als CIO (verantwoordelijk voor de ICT bij het bedrijf) bij Cofco International en Cargill INC. In het verleden heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed bij onder andere Océ, Toyota, Ericsson en Capgemini.

,,We zijn verheugd Rogier Jacobs te mogen verwelkomen als nieuw lid van onze raad van commissarissen. Zijn uitgebreide internationale ervaring en netwerk op het gebied van IT is van toegevoegde waarde voor de raad en de steeds digitaler wordende toekomst van Vion”, aldus Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen.

De raad van commissarissen van Vion bestaat nu uit: Theo Koekkoek (voorzitter), Tom Heidman (vicevoorzitter), Marieke Bax, Hans Huijbers, Rogier Jacobs en Ton van der Laan.

Het foodbedrijf Vion, dat gevestigd is in Nederland en Duitsland en verkoopkantoren heeft in dertien landen over de hele wereld, realiseerde in 2018  een omzet van 4,7 miljard euro. Bij het bedrijf werken 11.900 mensen.