Volledig scherm
Hulpdiensten bij de Albert Heijn in Boxtel. © Sander van Gils

‘Schietpartij’ in Boxtel blijkt ruzie bij Albert Heijn

updateBOXTEL - De politie deed vrijdag aan het einde van de middag onderzoek bij de Albert Heijn aan de Prins Hendrikstraat in Boxtel, nadat er een melding kwam dat er was geschoten. Al snel bleek er iets anders aan de hand: er was een ruzie, waarbij ‘in de emotie’ wel een en ander werd geroepen. 

Volledig scherm
Hulpdiensten in Boxtel. © Sander van Gils

De melding van de schietpartij kwam rond 17.00 uur binnen. Er zijn geen gewonden. Wel wat er iemand die schijnbaar hulp nodig had. Daarvoor werd een ambulance opgeroepen. 

Er kwamen meerdere politiewagens naar de Albert Heijn voor het onderzoek naar de melding. Na iets meer dan een halfuur was iedereen weer vertrokken. 

  1. Pleidooi voor meer bomen in Rechterstraat Boxtel
    PREMIUM

    Pleidooi voor meer bomen in Rechter­straat Boxtel

    BOXTEL - Meer bomen, die ook nog eens de kans krijgen om ‘mooi en groot’ te worden. Die moeten volgens milieuvoorman Jan Juffermans worden opgenomen in de plannen voor de opknapbeurt van de Rechterstraat in Boxtel. ,,Kijk naar Leiden en dichterbij Vught. Daar staan ze. Bomen zijn van groot belang tegen de groeiende hittestress door de klimaatontwrichting. Met name in het centrum”, aldus Juffermans in een brief aan de gemeenteraad.