Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen van der Schoot met zijn hond, waarmee hij elke dag 10 kilometer wandelt. ,,Ook saai dus.” © Jan Zandee

Schijndelse ‘Scooter’ geeft zich bloot: ‘Niemand zoekt ruzie met mij. Daar ben ik te groot en te lelijk voor’

SCHIJNDEL - Met zijn grote postuur, ontelbare tattoos, imposante baard en dito motor is Jeroen van der Schoot, alias ‘Scooter’, een opvallend ruige verschijning in Schijndel. Voor het Brabants Dagblad geeft hij zich bloot.

Jeroen van der Schoot (Schijndel, 1962) werkt sinds 2006 bij het Elde College binnen het praktijkonderwijs als conciërge en onderwijsassistent. Daarnaast is hij het boegbeeld van kattenkrabpaalfabrikant Pet Rebels uit Schijndel.

  1. Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-gebruik bij Boxtelse jeugdzorginstelling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-ge­bruik bij Boxtelse jeugdzorg­in­stel­ling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    BOXTEL - De situatie van de jongeren die zondagavond met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat zij vermoedelijk xtc hadden gebruikt bij jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel, is stabiel. Dat zegt woordvoerster Mehlika Schopen maandagochtend. ,,Het gaat goed met ze. Ik verwacht dat de jongeren in de loop van de dag weer naar huis mogen”, aldus Schopen.