Met elkaar voor Mekaar gaat aan de slag met het afkoppelen van regenwater op riool. Op naar de regenton, mini-wadi, vijvertjes of infiltratiekratjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Met elkaar voor Mekaar gaat aan de slag met het afkoppelen van regenwater op riool. Op naar de regenton, mini-wadi, vijvertjes of infiltratiekratjes. © Archieffoto BD

Schoon regenwater voortaan in de achtertuin laten lopen: in Gestel wordt daar aan gewerkt

SINT-MICHIELSGESTEL - Met elkaar voor Mekaar kreeg eerder al honderden gezinnen in de gemeente Sint-Michielsgestel in beweging om spouwmuren te isoleren en zonnepanelen aan te schaffen. Nu gaat het burgerinitiatief daken afkoppelen van het riool.

 1. Tennisclubs Boxtel doen oproep aan inwoners: ‘Ga niet thuis zitten, kom tennissen’

  Tennis­clubs Boxtel doen oproep aan inwoners: ‘Ga niet thuis zitten, kom tennissen’

  BOXTEL - De vijf tennisverenigingen in Boxtel, Liempde en Esch zijn een campagne gestart om inwoners van de nieuwe gemeente (na 1 januari is ook Esch onderdeel van Boxtel) in de coronatijd in beweging te krijgen. ,,We vinden het belangrijk in deze tijd, waarin het sociale verkeer drastisch wordt beperkt, het virus zo optimaal mogelijk te bestrijden. Sporten is gezond”, is de gedachte van de clubs Merletten, Die Braecke, Munsel, d’Oggelen en Peppelieren.
 1. Britse Duncan nieuwe dirigent van philharmonie zuidnederland
  Play

  Britse Duncan nieuwe dirigent van philharmo­nie zuidneder­land

 2. Neushoorntje Ravy voor het eerst naar buiten!
  Play

  Neushoorn­tje Ravy voor het eerst naar buiten!