Volledig scherm
Schoorsteen brand Haaren © Toby de Kort

Schoorsteenbrand in Haarens huis op tijd geblust

HAAREN - In een schoorsteen van een woonhuis heeft maandagavond een brand gewoed aan de Hollenhoekweg in Haaren. De brandweer rukte uit om de brand onder controle te krijgen en niet te laten overslaan naar de woonkamer van het huis.

Dat lukte rond 21.30 uur. De brandweer heeft de woning daarna geventileerd. Brandweermannen in een hoogwerker hebben de schoorsteen geveegd. De politie kwam ook om onderzoek te doen. 

Volledig scherm
Schoorsteen brand Haaren © Toby de Kort
  1. Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-gebruik bij Boxtelse jeugdzorginstelling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-ge­bruik bij Boxtelse jeugdzorg­in­stel­ling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    BOXTEL - De situatie van de jongeren die zondagavond met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat zij vermoedelijk xtc hadden gebruikt bij jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel, is stabiel. Dat zegt woordvoerster Mehlika Schopen maandagochtend. ,,Het gaat goed met ze. Ik verwacht dat de jongeren in de loop van de dag weer naar huis mogen”, aldus Schopen.