Het ongeluk gebeurde op de kruising Zantakker en Kromakker in Esch.
Volledig scherm
Het ongeluk gebeurde op de kruising Zantakker en Kromakker in Esch. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Scooterrijder en fietser botsen met elkaar in Esch en raken beiden gewond

ESCH - Een fietser en scooterrijder zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag  gewond geraakt in Esch. Zij kwamen op de kruising Zantakker en Kromakker met elkaar in botsing.

 1. De grijze afvalbak kan nóg leger: aluminium koffiecups naar de inzamelbak bij Blokker
  PREMIUM

  De grijze afvalbak kan nóg leger: aluminium koffiecups naar de inzamelbak bij Blokker

  BOXTEL - Het bedrijf CAPPAC in Boxtel is goed voor een productie van vele miljoenen koffiecups per jaar. Ze produceren private labels voor supermarkten en doen ‘co-packing’ voor bekende koffiemerken. CAPPAC ziet grote mogelijkheden om de cups uit de grijze afvalbak te laten verdwijnen. Want Blokker is al ingestapt. Iedereen kan daar nu bij een inzamelbak in de winkel gebruikte aluminium cups inleveren.
 2. ‘Met verdwijnen zwarte Zwarte Pieten heeft Sinterklaasfeest aan authenticiteit ingeboet’

  ‘Met verdwijnen zwarte Zwarte Pieten heeft Sinter­klaas­feest aan authentici­teit ingeboet’

  SINT-MICHIELSGESTEL - Na 5 december moet Sinterklaas op zoek naar een andere hulpsint voor Sint-Michielsgestel. Dat meldt Henk van Roosmalen, de man die dagelijks de huidige Gestelse hulpsint in de spiegel recht in de ogen kijkt. Uit de reden voor de stap terug, na liefst vijftig jaar, spreekt enige weemoed. “Het kinderfeest heeft voor mij, door het verdwijnen van zwarte Zwarte Pieten, aan authenticiteit ingeboet”, aldus Van Roosmalen.