Volledig scherm
PREMIUM
De voorstelling Festen van theatergroep Meij uit Meierijstad, afgelopen vrijdagavond in 't Spectrum in Schijndel. © Marc Bolsius

't Spectrum in Schijndel krijgt nieuwe impuls

SCHIJNDEL - Een jaar na de opening van de podiumzaal, wil 't Spectrum in Schijndel de weg omhoog vinden na een turbulente tijd. Met een nieuw management én programma.

,,Maartje van der Schoot en Bart van Engeland geven een nieuwe ‘boost’ aan de verdere ontwikkeling van 't Spectrum.” Met deze woorden kondigt het bestuur van de BV Accommodatiebeheer Schijndel het nieuwe management aan van het cultureel centrum aan de Steeg in Schijndel. Maartje van der Schoot is vanaf komende week de nieuwe algemeen manager. De geboren Schijndelse werkte jarenlang bij Theater Markant in Uden, waarvan de laatste zeven jaar als adjunct-directeur. Na Markant werkte zij onder meer als programmeur van het Veghelse festival Fabriek Magnifique en als hoofd marketing bij het Theater aan de Parade in Den Bosch. Daarna was de Volkelse nog interim-directeur bij Theater De Hofnar in Valkenswaard. ,,Wij zijn ontzettend blij met haar", zegt voorzitter Leo van Rozendaal. ,,Maar ook met Bart.”