Winebar Wine &More in Boxtel verdwijnt achter grote houten platen. Veel zaken hebben hun ramen en deuren uit voorzorg dicht laten timmeren, mocht het tot rellen en vernielingen komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Winebar Wine &More in Boxtel verdwijnt achter grote houten platen. Veel zaken hebben hun ramen en deuren uit voorzorg dicht laten timmeren, mocht het tot rellen en vernielingen komen. © Marc Bolsius

‘Taferelen à la Den Bosch’ met zoveel mogelijk ogen, oren én grote houten platen zien te voorkomen

BOXTEL/SCHIJNDEL - Met de vernielingen en plunderingen in Den Bosch op het netvlies zijn ze in Boxtel en Schijndel waakzamer dan ooit. Extra veiligheidsmaatregelen, winkeliers die zelf surveilleren, bewoners die een oogje in het zeil houden en het jongerenwerk dat de jeugd wijst op de risico’s van rellen.

 1. Wat wordt ’t, Oeganda of Het Groene Woud? Dat is aan kersverse Amsterdamse ouders
  PREMIUM
  COLUMN

  Wat wordt ’t, Oeganda of Het Groene Woud? Dat is aan kersverse Amsterdam­se ouders

  BOXTEL/SINT-MICHIELSGESTEL/SCHIJNDEL - Stel je voor. Net als vele anderen die niets anders te doen hadden dit afgelopen jaar kroop je negen maanden geleden tussen de lakens, ben je nog aan het bijgekomen van het puf-uitscheur-hechtingscircus en ga je je pasgeboren kindje aangeven bij de gemeente. Met je hoofd nog elders - kwamen je schoonouders nu om elf uur op kraamvisite en had Noah nou net gepoept of niet? - krijg je de keus voorgelegd: Het Groene Woud of Oeganda?
 1. Ernstig gewonde bij ongeluk met enorme stalen constructie Janson Bridging in Hank
  Play

  Ernstig gewonde bij ongeluk met enorme stalen construc­tie Janson Bridging in Hank

 2. Pavlidis kan een marathon lopen en de uitgooi van Muric: 'Zou zo nog een assist kunnen opleveren'
  Play
  Clubwatchers

  Pavlidis kan een marathon lopen en de uitgooi van Muric: 'Zou zo nog een assist kunnen opleveren'