Maarten van Dijck, voorzitter van Den Domp: ,,Wij willen zo snel mogelijk aan de slag".
Volledig scherm
PREMIUM
Maarten van Dijck, voorzitter van Den Domp: ,,Wij willen zo snel mogelijk aan de slag". © Marc Bolsius

Teleurstelling over verdeling 4 miljoen in Haaren

HAAREN - 4 miljoen euro verdeelt Haaren over drie grote verbouwprojecten, in Haaren, Esch en Biezenmortel. Maar voor geen van de betrokken partijen is het toegekende bedrag voldoende om de plannen uit te voeren. Teleurstelling alom.

De 1 miljoen euro die de gemeente Haaren uit wil trekken voor vernieuwing van de Sint Willibrordusschool in Esch is volstrekt onvoldoende. Dat stelt bestuurder Hajo Renkema van de scholenkoepel Cadans Primair. ,,Wij houden vast aan onze aanvraag voor vervangende nieuwbouw”. Daaraan hangt een prijskaartje van ruim 3 miljoen euro.   

  1. Fitter dan fitboy Ronny
    Column

    Fitter dan fitboy Ronny

    Squads. Lunges. Burpees. Het is alweer twee weken geleden dat ik een virtuele sportles volgde. Met Basic Fit’s Ronny vanuit zijn woonkamer als drill instructor. ‘Dit is echt supertof. Gaan we tijdens deze quarantaine elke dag doen!’, zei ik toen nog. Nu, inmiddels veertien dagen later, kan ik niet anders dan constateren dat ik vooral rondjes met de hond en wandelingen van laptop via fornuis naar wasmachine en weer terug gemaakt heb. En dat het weliswaar elke dag joggingbroekendag was, maar dat er verdacht weinig gejogd is.