Volledig scherm
PREMIUM
Paul Schoenmakers, voorzitter TV De Hopbel in Schijndel. © Fotobureau Bolsius/Roel van der Aa

Tennisclub Schijndel voelt zich afgeserveerd

SCHIJNDEL - Tennisvereniging De Hopbel uit Schijndel voelt zich benadeeld omdat de club geen subsidie ontvangt van de gemeente Meierijstad. Bezwaar maken kan (nog) niet. 

De Schijndelse tennisvereniging De Hopbel wil gelijk gesteld worden met andere buitensportverenigingen in Meierijstad. En dus net als al die andere sportclubs subsidie ontvangen. Maar dat gebeurt niet. ,,Wij voelen ons, om in tennistermen te blijven, afgeserveerd door Meierijstad", zegt Paul Schoenmakers, voorzitter van TV De Hopbel.
Meierijstad vindt dat tennis- en golfclubs in staat zijn 'de kostprijs van hun accommodatie zelf te betalen’, zo staat in de sportnota. 

  1. Eerste herdenkingsmiddag voor nummer 14 in Boxtel: ‘Johan is onsterfelijk voor ons allemaal’
    PREMIUM
    Video

    Eerste herden­kings­mid­dag voor nummer 14 in Boxtel: ‘Johan is onsterfe­lijk voor ons allemaal’

    BOXTEL - Enkele honderden liefhebbers hebben zondagmiddag in Boxtel de eerste herdenkingsmiddag voor Johan Cruijff bezocht. De voor veel fans grootste voetballegende overleed zondag precies drie jaar geleden op 68-jarige leeftijd. De bezoekers kregen verhalen over 'de meester' van het voetbalveld te horen van onder andere oud-doelman van de Rode Duivels Jean Marie Pfaff en oud Ajax keeper en Johans slaapmaatje Heinz Stuy.