Volledig scherm
De Cozy Comedy Club zit in een nostalgisch tentje op het Paaspopterrein. © Robèrt van Lith/BD

Tussen de basdreunen en drums klinken de grappen op Paaspop

SCHIJNDEL - De muziek even beu op Paaspop? Dan biedt de Cozy Comedy Club op het festivalterrein uitkomst. Tussen de enorme basdreunen van La Fuente en de harde klanken van een passerende Surinaamse drumband klinken hier deze zaterdagavond de grappen van stand up-comedian Wouter Monden. 

Volledig scherm
Wouter Monden op Paaspop. © Robèrt van Lith/BD

,,De laatste keer dat het zo trilde tijdens mijn show, was in Groningen", gaf hij de ruim veertig bezoekers mee. Het is knus en gezellig in deze kleine comedyclub. Bezoekers drinken een biertje, eten een hapje en luisteren naar de humor van Monden. Hij is een van de acht stand up-comedians die deze editie van Paaspop optreden. Paaspop heeft de primeur van de Cozy Comedy Club. 

Volledig scherm
De Stripclub biedt een 'vluggertje' op Paaspop. © Robèrt van Lith/BD

Dat hier en daar een bezoeker al flink aangeschoten is, kan Monden niet zo veel schelen. ,,Ik vind het hier fucking vet op Paaspop”, klinkt het. De Cozy Comedy Club maakt onderdeel uit van Impact Theateracts. 

Een ander tentje op het terrein, de Strip Club, is ook van dit bedrijf. Dit bestaat uit een ‘vluggertje’ van een minuut of vijf met veelbelovende stripdanseressen. 

De Cozy Comedy Club is er ook nog op zondag. Ook dan negen shows van een half uurtje. In het nostalgische tentje tegenover The Warehouse.