Twee doden bij ernstig ongeval op N618 bij Sint-Oedenrode

VIDEOSINT-OEDENRODE - Bij een ernstig ongeluk op de N618, op de kruising van de Boxtelseweg en de Gemondsedijk bij Sint-Oedenrode, zijn zondagavond twee personen overleden. Een derde slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 21.00 uur, toen een automobilist een scooter schepte op de N618 (Eekhoorn), de weg tussen Boxtel en Schijndel. Beide personen die op de scooter zaten werden gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. De automobilist is met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Kort na het ongeval kwamen diverse hulpdiensten ter plaatse. Naast de brandweer werden twee traumahelikopters opgeroepen, waarvan er een kort voor aankomst werd geannuleerd.

Weg voorlopig dicht

De N618 tussen Boxtel en Schijndel was zondag in beide richtingen dicht wegens onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Twee doden bij ernstig ongeluk in Sint-Oedenrode
Volledig scherm
Twee doden bij ernstig ongeluk in Sint-Oedenrode © Meesters Multi Media/Bart Meesters
Twee doden bij ernstig ongeluk in Sint-Oedenrode
Volledig scherm
Twee doden bij ernstig ongeluk in Sint-Oedenrode © Meesters Multi Media/Bart Meesters
Bij een ernstig ongeluk in Sint-Oedenrode vielen zondagavond twee doden.
Volledig scherm
Bij een ernstig ongeluk in Sint-Oedenrode vielen zondagavond twee doden. © Persburo Sander van Gils
Ongeval in Sint-Oedenrode
Volledig scherm
Ongeval in Sint-Oedenrode © Persburo Sander van Gils

Meer nieuws in ons audiobulletin - ook op Spotify

Dit en meer nieuws kun je ook beluisteren ons dagelijkse bulletin. Een korte update van het belangrijkste nieuws uit Brabant ontvang je dagelijks via Whatsapp, maar ook automatisch in je vertrouwde podcast-app. Volg ons ook op Spotify en Apple Podcast, of vraag je Google Assistent om ‘het nieuws van het Brabants Dagblad’.