Twee doden bij ernstig ongeval op N618 bij Sint-Oedenrode

VIDEOSINT-OEDENRODE - Bij een ernstig ongeluk op de N618, op de kruising van de Boxtelseweg en de Gemondsedijk bij Sint-Oedenrode, zijn zondagavond twee personen overleden. Een derde slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 21.00 uur, toen een automobilist een scooter schepte op de N618 (Eekhoorn), de weg tussen Boxtel en Schijndel. Beide personen die op de scooter zaten werden gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. De automobilist is met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Kort na het ongeval kwamen diverse hulpdiensten ter plaatse. Naast de brandweer werden twee traumahelikopters opgeroepen, waarvan er een kort voor aankomst werd geannuleerd.

Weg voorlopig dicht

De N618 tussen Boxtel en Schijndel was zondag in beide richtingen dicht wegens onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Volledig scherm
Twee doden bij ernstig ongeluk in Sint-Oedenrode © Meesters Multi Media/Bart Meesters
Volledig scherm
Twee doden bij ernstig ongeluk in Sint-Oedenrode © Meesters Multi Media/Bart Meesters
Volledig scherm
Bij een ernstig ongeluk in Sint-Oedenrode vielen zondagavond twee doden. © Persburo Sander van Gils
Volledig scherm
Ongeval in Sint-Oedenrode © Persburo Sander van Gils

Meer nieuws in ons audiobulletin - ook op Spotify

Dit en meer nieuws kun je ook beluisteren ons dagelijkse bulletin. Een korte update van het belangrijkste nieuws uit Brabant ontvang je dagelijks via Whatsapp, maar ook automatisch in je vertrouwde podcast-app. Volg ons ook op Spotify en Apple Podcast, of vraag je Google Assistent om ‘het nieuws van het Brabants Dagblad’. 

  1. Boxtelaren storen zich aan lege winkelpanden, overal gestalde fietsen en te weinig keus
    PREMIUM
    Video

    Boxtelaren storen zich aan lege winkelpan­den, overal gestalde fietsen en te weinig keus

    BOXTEL - ,,Tussen al die gestalde fietsen zitten kletsen heeft voordelen", zegt Gerard van den Boogaard uit Boxtel lachend. ,,Als het hard waait, zitten we een beetje beschut, maar dan houdt het ook op." De inwoners en ondernemers van Boxtel storen zich aan de overal gestalde rijwielen en de leegstand in het centrum. Daarnaast is er te weinig keus, zo blijkt uit een rondgang door het centrum.