Volledig scherm
Voetgangsters aangereden door auto op rotonde aan de Schijndelseweg in Boxtel © Persburo Sander van Gils

Twee voetgangsters aangereden door auto op rotonde aan de Schijndelseweg in Boxtel

BOXTEL - Twee voetgangster zijn maandagavond aangereden door een auto op de rotonde aan de Schijndelseweg in Boxtel. Beiden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

Volgens omstanders werd een van de voetgangers hard geraakt door de auto en bleef na het ongeval op de weg liggen. Zij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De andere vrouw kon wegspringen, maar raakte ook gewond. Zij kon opstaan, maar is voor controle ook naar het ziekenhuis gebracht.

Vermoedelijk zijn de voetgangers op de, volgens omstanders slecht verlichte, rotonde over het hoofd gezien door de automobilist. De politie kwam om onderzoek te doen.

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hechtel-Eksel en drugslab Esch
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hech­tel-Ek­sel en drugslab Esch

    GEFFEN/ESCH - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten om het leven kwamen.