Woonstichting Joost wil vlak bij de Munselse Hoeve een complex, op het terrein van De Kleine Aarde, met 22 duurzame appartementen bouwen. De buurt is daarmee voorzichtig gezegd niet gelukkig.
Volledig scherm
Woonstichting Joost wil vlak bij de Munselse Hoeve een complex, op het terrein van De Kleine Aarde, met 22 duurzame appartementen bouwen. De buurt is daarmee voorzichtig gezegd niet gelukkig. © Marc Bolsius

Veel vragen over bouw appartementen Boxtel, vrees voor overlast

BOXTEL - Letterlijk een stortvloed aan vragen over de bouw van duurzame appartementen op het terrein van voormalig milieucentrum De Kleine Aarde. Die heeft het college van Boxtel over zich heen gekregen. 

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”