Volledig scherm
Arthur en zijn gezin worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. © Postcode Loterij

Verraste inwoners van Liempde winnen 362.500 euro bij de Postcode Loterij

LIEMPDE - We hebben er allemaal wel eens van gedroomd, maar voor de tien bewoners de Dennendreef in Liempde werd het woensdag werkelijkheid: ze vielen in de prijzen bij de Postcode Loterij. Over hun postcode 5298 WH was maar liefst 362.500 euro te verdelen. 

Ook werd er in de straat een nieuwe auto verloot. De bewoners van de straat waren totaal verrast. ,,Wat fantastisch! We gaan morgen Bossche Bollen trakteren op werk. Dat zullen ze leuk vinden", vertellen Ad en Ine, beiden 69-jaar oud. Zij wonnen 50.000 euro. Een andere winnaar, de 55-jarige Arthur, trakteert ook, maar dan op worstenbroodjes: ,, Je moet vieren wat je vieren kan! Het geld komt goed van pas!”

Droom waarmaken 

Ook bij Jelle (35) komt het geld op het juiste moment. Nu kan hij zijn droomreis gaan maken: ,,Wij hebben de droom om een rondreis te maken met de camper door bijvoorbeeld Amerika. Met dit bedrag moet dat zeker lukken!”

De uitreiking van de prijzen in Liempde is zondag 19 mei te zien tijdens het programma Postcode Loterij Eén tegen 100 bij RTL 4. Het programma start om 21.30 uur.