Volledig scherm
PREMIUM
Arie Hoogstad gaf een 'foto'af van hoe Den Dungen er over tien jaar uit kan zien. © Domien van der Meijden

Versteent Den Dungen-West?

AnalyseJarenlang vocht Sint-Michielsgestel, tegen de grote reus Den Bosch. Die moest met ‘de fikken’ van de groene Kloosterstraat afblijven. Nu lonkt Gestel zelf naar haar groene achtertuin voor woningbouw.

‘Dungenaren, ga rustig slapen. Er is nog niks aan de hand.' Dat was zo'n beetje de boodschap van het college toen deze week de nieuwe centrumvisie van Den Dungen werd vastgesteld in de raad. Die visie geeft een toekomstbeeld van hoe Gestel het graag ziet met woningbouw, winkels en voorzieningen in het dorp vanaf nu tot ongeveer over twintig jaar.

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hechtel-Eksel en drugslab Esch
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hech­tel-Ek­sel en drugslab Esch

    GEFFEN/ESCH - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten om het leven kwamen.