Grote theaterproducties, zoals vorig jaar Granaatweken van Theatergroep Wildeman, staan dit theaterseizoen niet op de planken bij Spectrum Podium in Schijndel.
Volledig scherm
PREMIUM
Grote theaterproducties, zoals vorig jaar Granaatweken van Theatergroep Wildeman, staan dit theaterseizoen niet op de planken bij Spectrum Podium in Schijndel. © Jos Kaldenhoven

Virus zit Spectrum in Schijndel flink dwars

SCHIJNDEL - Het coronavirus speelt 't Spectrum in Schijndel stevig parten. In de podiumzaal zijn komend theaterseizoen nauwelijks voorstellingen. ,,We teren op onze reserves, maar dit moet geen jaren duren.” 

 1. Tennisclubs Boxtel doen oproep aan inwoners: ‘Ga niet thuis zitten, kom tennissen’

  Tennis­clubs Boxtel doen oproep aan inwoners: ‘Ga niet thuis zitten, kom tennissen’

  BOXTEL - De vijf tennisverenigingen in Boxtel, Liempde en Esch zijn een campagne gestart om inwoners van de nieuwe gemeente (na 1 januari is ook Esch onderdeel van Boxtel) in de coronatijd in beweging te krijgen. ,,We vinden het belangrijk in deze tijd, waarin het sociale verkeer drastisch wordt beperkt, het virus zo optimaal mogelijk te bestrijden. Sporten is gezond”, is de gedachte van de clubs Merletten, Die Braecke, Munsel, d’Oggelen en Peppelieren.
 1. Horeca dicht, dus Chris heeft 15.000 kilo aan pompoenen over
  Play

  Horeca dicht, dus Chris heeft 15.000 kilo aan pompoenen over

 2. Van e-auto's naar e-vliegtuigen: de TU/e vliegt er al mee
  Play

  Van e-auto's naar e-vliegtui­gen: de TU/e vliegt er al mee