Volledig scherm
Vlogster Isa van Uden is doorgedrongen tot de halve finale van de Viral Fabriek.

Vlogster Isa van Uden in halve finale Viral Fabriek

DEN DUNGEN -  Isa van Uden (9) uit Den Dungen is door naar de halve finale van de Viral Fabriek.  Op spectaculaire wijze wist ze in haar vlog van een auto een vouwpakketje te maken. 

En die vlog leverde duizenden ‘duimpjes’ op. Genoeg voor een halve finale-plek bij het programma Viral Fabriek dat Nickelodeon uitzendt.  Op zondag 11 november is Isa ‘s avonds weer te zien. Dan mogen mensen ook weer stemmen op haar nieuwe vlog die zich afspeelt in een supermarkt.

Tot en met 14 november kunnen kijkers hun stem uitbrengen. Als  de Dungense vlogster daar goed scoort, mag ze naar de finale op 2 december.

Isa van Uden heeft inmiddels 5000 flyers besteld. Daarmee houdt ze een winactie. Als ze door gaat naar de finale, en mensen hebben via de winactie gestemd, maken ze kans om mee naar de tv-finale te mogen.

  1. Zoeken naar de ‘skonste plekskes’ in Meierijstad
    Column

    Zoeken naar de ‘skonste plekskes’ in Meierij­stad

    SCHIJNDEL - De Glazen Boerderij? Dat ene plekje midden op de Dommel of het fietsenhok van je oude school? De gemeente is op zoek naar jouw mooiste plekjes van Meierijstad. Iedereen mag 10 iconen nomineren en samen met de VVV’s en het UITpunt brengt ze vervolgens de 100 mooiste van Meierijstad - a.k.a. de M100 - in kaart. Waarom? Geen idee, maar ik heb zo’n vermoeden dat we een eigen Monopoly-spel of Lonely Planet krijgen. Minstens.