Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Vrijwilligerspenning voor Flip Spooren uit Son

SON EN BREUGEL - Tijdens de carnavaleske zittingsavond in de tent in Son heeft Flip Spooren (35) zaterdag de Sonse vrijwilligerspenning gekregen uit handen van burgemeester Hans Gaillard.

Spooren heeft niet alleen bij De Krutjesrapers zijn sporen verdiend, waar hij al sinds 2003 actief voor is. Hij zat in de Raad van Elf, zet zich in voor Creadag en de carnavalskrant, en sinds 2018 zit hij in het bestuur. Ook voor jeugdcarnavalsvereniging De Dommelsoppers heeft Spooren zich verdienstelijk gemaakt. Daarnaast was Spooren actief bij de Kindervakantieweek Breugel, eerst als leiding, en later in diverse werkgroepen.

  1. We staan dichter bij elkaar dan ooit in deze coronatijd
    PREMIUM
    Column

    We staan dichter bij elkaar dan ooit in deze coronatijd

    Mijn schoonmoeder cremeren. In coronatijd. Dat betekent met z’n twintigen afscheid nemen zonder te kunnen knuffelen, te snikken op elkaars schouder of na te praten met een kop koffie. Dat betekent een zus in Frankrijk en naasten uit Londen en Hong Kong die er niet bij kunnen zijn. Dat betekent mijn vriend rouwend in zijn eigen huis, ik in het mijne. En een schoonvader die alleen achterblijft met alle bekende social distancing musts. Corona maakt kille tijden nog killer.