Volledig scherm
PREMIUM
Wat komt er straks op het terrein van SCI? © Domien van der Meijden

Wat komt er op het SCI-terrein? Puzzelen met huizen, sporthal en school in Theereheide

SINT-MICHIELSGESTEL - Kom maar op met die ‘wilde ideeën’, zo nodigt Sint-Michielsgestel bewoners van de wijk Theereheide uit. Hoe gaat het gebied eruit zien van de voormalige voetblaclub SCI op het sportpark Heidelust? Dat is de centrale vraag.

Het is best een flinke puzzel om te leggen. De wijk Theereheide in Sint-Michielsgestel staat aan de vooravond van een paar ingrijpende veranderingen. Ontmoetingscentrum De Huif staat leeg, basisschool De Bolster is toe aan een nieuwe school, het SCI-terrein (sportpark Heidelust) ligt braak en de sporthal Theereheide is toe aan vernieuwing.

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hechtel-Eksel en drugslab Esch
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hech­tel-Ek­sel en drugslab Esch

    GEFFEN/ESCH - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten om het leven kwamen.