We Are Electric werkt nauw samen met Paaspop in Schijndel.
Volledig scherm
We Are Electric werkt nauw samen met Paaspop in Schijndel. © EPA

We Are Electric strijkt met ‘nachtclub’ neer op Paaspop

SCHIJNDEL - We Are Electric strijkt komende Pasen neer op Paaspop in Schijndel. Het festival uit Liempde richt een grote ‘nachtclub’ in op het festivalterrein van Paaspop. 

Beide festivals werken nauw samen. We Are Electric biedt in zijn eigen 'area’ in Schijndel een line-up met vooral elektronische muziek. Komende editie staan onder anderen 2mandydjs DJ Set, Noisia DJ Set en Pendulum DJ Set in de line-up van We Are Electric in Schijndel. Ook De Jeugd van Tegenwoordig treedt op bij We Are Electric, maar die werd eerder al aangekondigd. Later dit jaar, in juli, heeft We Are Electric het eigen festival op landgoed Velder in Liempde

De We Are Electric-area Stardust staat dit jaar niet meer op Paaspop. Maar de grote tent Phoenix (een zwarte tent zonder palen die vorig jaar voor het eerst in Schijndel stond) wordt op vrijdag- en zaterdagnacht getransformeerd tot een grote ‘nachtclub’ met veel lichtshows. Ook verzorgt We Are Electric de nieuwe techno-area Detroit, waar acts als Octave One en Sandrien optreden. 

Paaspop 2019 is van vrijdag 19 tot en met zondag 21 april. Eerder werden al acts als Passenger, Oscar and the Wolf, Clean Bandit en De Staat aangekondigd. 

  1. Fitter dan fitboy Ronny
    Column

    Fitter dan fitboy Ronny

    Squads. Lunges. Burpees. Het is alweer twee weken geleden dat ik een virtuele sportles volgde. Met Basic Fit’s Ronny vanuit zijn woonkamer als drill instructor. ‘Dit is echt supertof. Gaan we tijdens deze quarantaine elke dag doen!’, zei ik toen nog. Nu, inmiddels veertien dagen later, kan ik niet anders dan constateren dat ik vooral rondjes met de hond en wandelingen van laptop via fornuis naar wasmachine en weer terug gemaakt heb. En dat het weliswaar elke dag joggingbroekendag was, maar dat er verdacht weinig gejogd is.