Volledig scherm
PREMIUM
Tilburger Hans Kerckhof traint met zijn hond Tibo in de voorbereiding op de interland tegen België. © Pix4Profs / Jan Stads

Zal Nederland van zich afbijten tijdens interland tegen België in Schijndel?

Nee, zij zijn niet de Frenkies of Matthijssen van de Nederlandse hondensport. Maar op het veld in Schijndel maken subtoppers July en Tibo al blaffend hun opwachting tijdens een interland tegen België.

De top van de hondensport bereik je niet zomaar. Dat weten ook deelnemers Claudia Cranen en Hans Kerckhof en coach Jo van Schijndel. Zijn team strijdt zondag voor de winst tijdens de interland Nederland-België, op het terrein van hondensportvereniging VDH Kringgroep Schijndel aan de Dakotaweg.

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hechtel-Eksel en drugslab Esch
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hech­tel-Ek­sel en drugslab Esch

    GEFFEN/ESCH - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten om het leven kwamen.