Anita van Hout
Volledig scherm
Anita van Hout © Willem Geurts

Zilveren Dors(t)vlegel voor Anita van Hout

SINT-MICHIELSGESTEL – Anita van Hout bevindt zich sinds maandagmiddag in een illuster rijtje van nu 43 Gestelaren. De Wijze Raad van de carnavalsvereniging kende de Gestelse vrouw vanwege haar aanzienlijke verdiensten voor het dorp de Zilveren Dors(t)vlegel toe. 

De traditionele uitreiking van het bijbehorende begeerde Bokkendonkse kleinood, door Burgemister van de Dors(t)vlegels Riekie van der Linden, werd in de overvolle feesttent op het Torenplein met luid gejuich begeleid. 

Anita van Hout is onder meer actief als regisseur bij OKToneel, bij carnavalesk theater, als vrijwilligster in de Gestelse dorpsgemeenschap en als muzikante bij harmonie Sint-Michaël.

  1. Magic FX maakt normaal gigantische confettikanonnen, nu vult Boxtels bedrijf flesjes handlotion
    PREMIUM
    video

    Magic FX maakt normaal giganti­sche confettika­non­nen, nu vult Boxtels bedrijf flesjes handlotion

    BOXTEL - Normaal maakt Magic FX in Boxtel gigantische confettikanonnen, vlammenwerpers en vuurmachines voor op festivals. Maar aangezien die voorlopig stil liggen, ligt ook hun productie stil. Wat doe je dan met liters aan alcoholische vloeistof bedoeld voor die kanonnen? Juist ja, opnieuw vermengen tot desinfecterende handlotion. ,,De medische zorg kan dit veel harder gebruiken.”