Volledig scherm
Het gebied wordt uigekamd door vrijwilligers van het Veteranen Search Team © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Zoektocht naar vermiste Bart van Betuw gaat verder: 60 vrijwilligers van Veteranen Search Team speuren buitengebied Berlicum af

BERLICUM - De zoektocht naar Bart van Betuw gaat verder. In het buitengebied van Berlicum zijn dinsdagochtend zestig vrijwilligers van Veteranen Search Team op de been om de 53-jarige, vermiste man te vinden.

Van Betuw is voor het laatst gezien toen hij het appartementencomplex waar hij woont verliet. Dat was op dinsdag 2 januari. Mogelijk is hij nog op station 's-Hertogenbosch-Oost geweest. Destijds droeg de vijftiger een halflange blauwe gewatteerde jas en een zwarte broek, donkere schoenen en een donkerkleurige trui.

Volgens de politie is er nog veel onduidelijkheid omtrent de vermissing. Het onderzoek is in volle gang. Evenals de zoektocht in het buitengebied van Berlicum.

Volledig scherm
De politie begeleidt de actie. © Meesters Multi Media / Bart Meesters
Volledig scherm
De vrijwilligers worden voordat de zoektocht van start gaat gebrieft. © Twitter Politie Oost-Brabant
  1. Na jaar popt bijenlint toch op in Haaren

    Na jaar popt bijenlint toch op in Haaren

    HAAREN - Het leek zo'n goed idee vorig jaar: Midden-BrabantGlas wilde de vers-gedichte sleuven van het glasvezelproject in Haaren gebruiken als zaaibed voor bloemen en kruiden waar bijen en andere insecten dol op zijn. Op twee zaterdagen in het voorjaar van 2018 gingen tientallen vrijwilligers op pad om over 10 kilometer de grond op de sleuven vlak te harken en in te zaaien met een mengsel van bloemzaden. Maar vervolgens viel er maandenlang geen spatje regen en kwamen er dus geen bloemen op.