vlnr: Romano van der Meijden, Paul van der Vleuten en Richard de Visser.
Volledig scherm
PREMIUM
vlnr: Romano van der Meijden, Paul van der Vleuten en Richard de Visser. © DCI Media

‘Zorgvuldig omgaan met dit mooie gebied in Sint-Oedenrode’

SINT-OEDENRODE - Drie Rooienaren ontwikkelden samen met andere betrokken wijkbewoners de KCR-gebiedsvisie, een gedegen langetermijnplan voor de wijken Kinderbos, Cathalijne en Rijsingen.

De verkoop van landbouwgronden aan projectontwikkelaars in combinatie met de nieuwe Omgevingswet waren directe aanleidingen voor wijkbewoners Romano van der Meijden, Richard de Visser en Paul van der Vleuten om een gebiedsvisie te ontwikkelen voor de drie woonwijken, samen goed voor zo’n 1400 inwoners.

  1. Fitter dan fitboy Ronny
    Column

    Fitter dan fitboy Ronny

    Squads. Lunges. Burpees. Het is alweer twee weken geleden dat ik een virtuele sportles volgde. Met Basic Fit’s Ronny vanuit zijn woonkamer als drill instructor. ‘Dit is echt supertof. Gaan we tijdens deze quarantaine elke dag doen!’, zei ik toen nog. Nu, inmiddels veertien dagen later, kan ik niet anders dan constateren dat ik vooral rondjes met de hond en wandelingen van laptop via fornuis naar wasmachine en weer terug gemaakt heb. En dat het weliswaar elke dag joggingbroekendag was, maar dat er verdacht weinig gejogd is.