Inwoners kunnen stemmen in het Rooise bestuurscentrum over nieuwe ontwerpen van de kiosk of juist voor het behoud van de huidige kiosk. Op de foto Silvie van der Schoot, Peer van der Linden en Jan Gordijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Inwoners kunnen stemmen in het Rooise bestuurscentrum over nieuwe ontwerpen van de kiosk of juist voor het behoud van de huidige kiosk. Op de foto Silvie van der Schoot, Peer van der Linden en Jan Gordijn. © Kees Martens/DCI Media

Inwoners stemmen over voorkeur Rooise kiosk: ‘Waarom veranderen?’

SINT-OEDENRODE – Blijft de huidige kiosk staan of komt er een nieuwe op de Markt? Bij de éérste stemgelegenheid afgelopen woensdag, gleden er al 250 formulieren in de stembus.

 1. Bij PSV ligt de lat laag als de verkoop van Gakpo dé hoofdreden is voor alle wisselvalligheid
  PREMIUM
  ANALYSE

  Bij PSV ligt de lat laag als de verkoop van Gakpo dé hoofdreden is voor alle wisselval­lig­heid

  Bij PSV was er na vrijdagmiddag wat opschudding omdat Ruud van Nistelrooij uitspraken deed over de verkoop van Cody Gakpo en Noni Madueke in de afgelopen winter. Hij stelde dat de Eindhovense club niet de beste spelers tijdens de rit kan transfereren, in een seizoen waarin hét moet gebeuren. De beleidsbepalers bij PSV hebben daartoe in de winter besloten om de financiële positie van de club een flinke impuls te geven.
  Eindhoven