Volledig scherm
BIJEEN komt twee keer in de maand bijeen voor een ontbijtsessie. © Netwerkclub BIJEEN

Netwerkclub BIJEEN is nieuw voor Meierij

VEGHEL/BOXTEL/SINT-MICHIELSGESTEL - Ondernemers uit de gemeenten Meierijstad, Boxtel en Sint-Michielsgestel hebben een nieuwe netwerkclub opgericht: BIJEEN. 

Deze ondernemers uit de aangrenzende gemeenten in de regio Meierij willen onder meer eens per twee weken een ontbijtsessie houden. De eerste is gepland op woensdag 12 september van 07.00 tot 08.30 uur bij Bol Adviseurs in Veghel. Aanmelden kan via de website van BIJEEN. 

,,De gemeenten Meierijstad, Sint-Michielsgestel en Boxtel liggen tegen elkaar aan, maar toch zien we dat het uitwisselen van contacten en zaken nog vaak lastig is", stelt een van de initiatiefnemers, Erwin Frunt van reclamebureau Big Bird in Berlicum. Voor de eerste ontbijtsessie hebben zo'n twintig ondernemers zich inmiddels aangemeld. ,,We willen voor iedere sessie met een man of 25 zijn", aldus Frunt. Tijdens zo'n sessie vertellen allen deelnemers over hun bedrijf en kunnen zij zo met elkaar in contact komen. De locatie is iedere keer elders in een van de drie gemeenten. Naast de ontbijtessies wil BIJEEN ook andere activiteiten houden voor de ondernemers die wonen en/of werken in de drie gemeenten.