Volledig scherm
Prins Leon d'n Urste en prinse Linda van de Paplippels in Keldonk. © de paplippels

Prins Leon en prinses Linda in Keldonk

KELDONK – In een uitverkochte ‘Pappot’ zijn Prins Leon d’n Urste en Prinses Linda uitgeroepen tot nieuwe heersers van de Paplippels in Keldonk.

Leon van den Acker is een echte Paplippel. Hij is 26 jaar oud. Leon is werkzaam bij Par-T als productieleider. Prinses Linda van Zon is geboren als Bokkendonkse, maar al vele jaren woonachtig in Keldonk. Linda werkt als verkoopmedewerkster bij Finnz te Veghel. Zij wonen samen aan de Klaverweide in Keldonk.

Leon heeft als hobby’s; Voetballen, zowel in de zaal als op het veld. Hij is keeper in het eerste elftal van Sparta 25, jeugdleider bij Stichting Keldonk/Boerdonk JO13-1, gaat graag stappen met vrienden en naar een voetbalwedstrijd van Ajax kijken. Ook is hij een groot liefhebber van muziek. Linda houdt zich ook graag bezig met Voetballen in de zaal en op het veld bij het dameselftal van Rkvv Keldonk. Verder gaat zij ook graag stappen met vriendinnen en winkelen.

Zij worden tijdens de carnaval bijgestaan door adjudant Ronald Cremers.

Tijdens de carnaval gaan zij voorop onder het motto; “We keepen ‘m um”

Gelegenheid om het prinsenpaar te feliciteren is er zondag 14 januari tijdens de receptie van 11.11 tot 17.00 uur 

  1. Meierijstad zet voedsel op kaart

    Meierijstad zet voedsel op kaart

    VEGHEL - Meierijstad pakt dit jaar flink uit met het thema Food. De fusiegemeente zet voedsel op de kaart vanwege het themajaar Brabant Celebrates Food. ,,Het activiteiten- en evenementenjaar Brabant Celebrates Food heeft veel los gemaakt in onze gemeente en in onze gemeenschap. Je voelt en proeft dat wij een ondernemende Foodgemeente zijn. Daar ben ik trots op”, aldus wethouder Jan Goijaarts. ,,Wij zijn het kloppend hart van de Agrifoodregio. Dat onderstrepen we met Brabant Celebrates Food.”

Meierijstad