Nellie en Gert Mulder exposeren op CHV Noordkade in Veghel.
Volledig scherm
Nellie en Gert Mulder exposeren op CHV Noordkade in Veghel. © Archief Noordkade

Werk van Gert en Nellie Mulder staat te kijk op CHV Noordkade in Veghel

VEGHEL - Uitgelicht is de titel van een expositie met Materiewerken en Recyclewerken van Nellie en Gert Mulder die tot en met 4 februari 2018 te zien is in de Wijbenga Silo in de Hal op de begane grond Cultuurfabriek en in De Afzakkerij. De expositie is een initiatief van Kunstgroep De Compagnie. 

De tentoonstelling “Uitgelicht” is een combinatie van werk van Nellie Mulder (schilderijen en reliëfmodellen) en Gert Mulder (keramiek en creatieve constructie-toepassingen in ruimere zin). Beide kunstenaars geven in deze tentoonstelling een beeld van creatieve, abstracte en vrolijke kunsttoepassingen.

Gert de Mulder is medeoprichter van de Stichting WP Keramiek, met een atelier in de De Gruyter Fabriek te ’s-Hertogenbosch. Gert ontwerpt, produceert en decoreert kleurrijke gebruikskeramiek (vazen, schalen, bekers enz.). Haar drijfveer leidde tot verbreding van haar creativiteit, en ook plastic afval wordt nu aangepakt en verwerkt tot eigenzinnige recycle-producten. Zo ontwikkelde Gert een bouwelement, Recy-Block, als oplossing voor het plastic afvalprobleem. Dit is een bouwsteen, toepasbaar als bouwmateriaal voor o.a. muren en scheidingswanden. De Recy-block is op talloze internationale beurzen (Rotterdam, Kopenhagen, Londen, Atlanta en Shanghai) tentoongesteld. 

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 10.30 uur – 20.00 uur Zaterdag: van 12.00 uur – 18.00 uur. Zondag: van 14.00 uur – 18.00 uur.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement