FC Twente-doelman Joël Drommel haalt verhaal bij scheidsrechter Allard Lindhout na de omstreden VAR-beslissing in het thuisduel met Heracles Almelo.
Volledig scherm
FC Twente-doelman Joël Drommel haalt verhaal bij scheidsrechter Allard Lindhout na de omstreden VAR-beslissing in het thuisduel met Heracles Almelo. © Pro Shots / Ron Jonker

Arbiter Lindhout flink door het stof na VAR-flater in Twentse Derby: ‘We hadden de regels niet paraat’

SamenvattingScheidsrechter Allard Lindhout is na afloop van de Twentse Derby (1-1 gelijkspel) diep door het stof gegaan. Op advies van de VAR had Lindhout een streep door een strafschop van FC Twente gezet, maar dat blijkt achteraf een onjuiste beslissing te zijn geweest. ,,Dit is niet goed gegaan. Dat is de conclusie die ik moet trekken", aldus Lindhout tegenover ESPN.

  1. Memphis Depay al van jongs af aan beschimpt: 'Hij werd nooit uitgenodigd voor kinderfeestjes’
    PREMIUM

    Memphis Depay al van jongs af aan beschimpt: 'Hij werd nooit uitgeno­digd voor kinder­feest­jes’

    Bijzonder noemt Cora Schensema de relatie met haar zoon Memphis Depay. En dat is niet alleen, zegt ze, omdat ze hem met de rest van de wereld moet delen. De band is ook speciaal, omdat ze met z’n tweeën zoveel moeilijke momenten hebben meegemaakt. Maar nu is er rust. Mede dankzij een boerderij in Heeten die de voetballer van het Nederlands elftal vijf jaar geleden voor zijn moeder heeft gekocht.