Volledig scherm
© ANP Sport
0
EINDE
4
 • Bryan Linssen 29' 34'
 • Riechedly Bazoer 43'
 • Nouha Dicko 53'

Beste seizoensstart ooit voor Vitesse na zege in Venlo

Vitesse is de nummer drie van Nederland. De Arnhemse club profiteert met de eenvoudige 4-0 zege op VVV-Venlo van een misstap van concurrent AZ. Coach Leonid Sloetski heeft zo een record in handen. De Rus noteert het hoogste puntentotaal ooit met de Gelderse eredivisionist na tien speelronden.

 1. Van Dongen start actie voor anonieme homoseksuele voetballer: #YouCanCountOnMe

  Van Dongen start actie voor anonieme homoseksue­le voetballer: #YouCan­Coun­t­On­Me

  Oranje-international Merel van Dongen is vanavond een actie begonnen om de anonieme homoseksuele voetballer uit de Premier League te steunen. Die schreef onlangs een brief naar tabloid The Sun, waarin hij aangaf dagelijks te worstelen met de geheimhouding van zijn seksuele geaardheid. De voetbalwereld is niet klaar voor een openlijk homoseksuele speler, stelt hij. Met de hashtag #YouCanCountOnMe wil Van Dongen hem een hart onder de riem steken.
 2. Keuken Kampioen verlengt contract met eerste divisie voor onbepaalde tijd: ‘Positief signaal’

  Keuken Kampioen verlengt contract met eerste divisie voor onbepaalde tijd: ‘Positief signaal’

  Keuken Kampioen blijft voorlopig naamgever van de eerste divisie. Het bedrijf heeft het contract met de op een na hoogste voetbalklasse in Nederland voor onbepaalde tijd verlengd. ,,Een verlenging voor onbepaalde tijd is uniek in het voetbal en geeft een enorm positief signaal af aan de clubs in de Keuken Kampioen Divisie”, laat algemeen directeur Marc Boele van coöperatie eerste divisie weten.