Volledig scherm
Hirving Lozano. © BSR Agency

Blessure Lozano lijkt mee te vallen

De blessure die Hirving Lozano zondag in de thuiswedstrijd van PSV tegen ADO Den Haag (3-1) opliep, lijkt mee te vallen. Dat zei trainer Mark van Bommel na afloop.

Volledig scherm
Hirving Lozano. © BSR Agency

Lozano blesseerde zich aan het begin van de tweede helft aan zijn voet toen hij werd geblokt bij een schot op doel. Met een van pijn vertrokken gezicht ging Lozano strompelend van het veld. Maandag moet blijken wat de precieze schade is, maar Van Bommel gaat er vanuit dat het meevalt.

Lozano liep eind april in de uitwedstrijd tegen Willem II een knieblessure op. In de loop van de voorbereiding op dit seizoen sloot hij weer bij de selectie aan. Het is nog onduidelijk of Lozano bij PSV blijft. De Mexicaan staat al een tijdje in de belangstelling van enkele buitenlandse clubs.

  1. ‘Mo’ staat voor zijn eerste topper met PSV en mag opnieuw proberen zijn grenzen verleggen

    ‘Mo’ staat voor zijn eerste topper met PSV en mag opnieuw proberen zijn grenzen verleggen

    Op de klanken van het hitje waar Anita Doth en Ray Slijngaard begin jaren negentig de discovloeren mee veroverden, zingen de PSV-supporters momenteel hun nieuwe troetelkind toe. Op dit moment lijkt het liedje ‘No limit’ perfect gekozen. Terwijl er voor hem nog meer dan een wereld te winnen is, lijken er even geen limieten te zijn voor Mohamed Ihattaren, die vandaag aan zijn eerste PSV-Ajax begint.

Live Voetbal

home logo Willem IIWIL
EINDE
1-0
VVV-VenloVVV
away logo