Tadic: Ajax moet op veel vlakken nog verbeteren

SamenvattingAjax-aanvoerder Dusan Tadic vertolkte tegen PAOK een hoofdrol in de kwalificatie voor de play-offs van de Champions League met één gemiste en twee benutte pingels (3-2), maar heel tevreden was de Serviër niet. ,,Ik ben opgelucht, maar het is duidelijk dat we beter moeten worden in afstemming, in compact spelen, in druk zetten. En tussen de linies valt er ook nog wat te verbeteren.”

Tadic keek met gemengde gevoelens terug op de strafschoppen. Hij miste zijn eerste van de avond. ,,Maar ik wilde mijn verantwoordelijkheid nemen bij de tweede. Het is natuurlijk niet goed als je mist, maar dan moet je sterk zijn in je hoofd. Maar een beetje moeilijk was het wel. Maar het belangrijkste nu is dat we de Champions League halen. Nog één horde.”

Volledig scherm
Dusan Tadic. © EPA
Volledig scherm
Dusan Tadic. © BSR Agency
  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.