Dick Advocaat tijdens het duel tussen ADO Den Haag en Sparta.
Volledig scherm
Dick Advocaat tijdens het duel tussen ADO Den Haag en Sparta. © Pro Shots / Mischa Keemink

Dick Advocaat bij debuut als ADO-trainer onderuit in oefenduel met Sparta

Dick Advocaat heeft zondag zijn eerste wedstrijd als trainer van ADO Den Haag verloren. De 75-jarige oefenmeester verloor met zijn ploeg in een besloten oefenduel thuis van zijn voormalig werkgever Sparta: 0-3.

  1. LIVE KNVB Beker | Amateurs De Treffers hopen ook bij De Graafschap op stunt

    LIVE KNVB Beker | Amateurs De Treffers hopen ook bij De Graafschap op stunt

    De Treffers schakelde in de TOTO KNVB Beker met RKC Waalwijk en Cambuur al twee eredivisieclubs uit. De amateurs uit Groesbeek staan nu in de achtste finales en daarin wacht een uitwedstrijd tegen De Graafschap, actief in de Keuken Kampioen Divisie, het tweede profniveau. De verwachting is dat minimaal achtduizend toeschouwers het bekerduel tussen de Gelderse clubs zullen bijwonen in stadion De Vijverberg in Doetinchem. De aftrap is om 20.00 uur, volg de ontwikkelingen in ons liveblog.
  2. LIVE KNVB Beker | Heerenveen treft NAC: ontmoeting met oude club voor Van Hooijdonk en Van Wonderen

    LIVE KNVB Beker | Heerenveen treft NAC: ontmoeting met oude club voor Van Hooijdonk en Van Wonderen

    NAC Breda en Heerenveen werden aan elkaar gekoppeld in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker. Een bijzonder affiche voor Kees van Wonderen, trainer van de Friese club. Tussen 1994 en 1996 speelde hij ruim vijftig wedstrijden voor NAC. Het wordt zeker ook een speciaal duel voor Sydney van Hooijdonk (23). Hij werd geboren in Breda en kwam tussen 2017 en 2021 uit voor de Keuken Kampioen Divisie-club. Vanavond (aftrap 21.00 uur) hopen Van Wonderen en Van Hooijdonk hun oude club pijn te doen in het Rat Verlegh Stadion. Volg de ontwikkelingen in ons liveblog.