BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency

Fer openbaart racistisch bericht: ‘Niet uit op wraak, wil laten zien dat racisme bestaat’

Feyenoorder Leroy Fer heeft ‘vele beledigende berichten’ ontvangen nadat hij reageerde met hahahaha op een door Memphis Depay geplaatste foto van Johan Derksen met een clownsneus. Onder anderen Justin Kluivert, Rai Vloet, Noa Lang, Jetro Willems en Edgar Davids lachten net als Fer smakelijk om het bericht van Memphis. Fer besloot om één van de berichten die hij kreeg na zijn reactie te openbaren.

 1. Kijkcijferrecord voor VI over racisme-rel; Johan Derksen heeft ‘totaal geen spijt’
  Play
  Update

  Kijkcijfer­re­cord voor VI over racisme-rel; Johan Derksen heeft ‘totaal geen spijt’

  Ruim 1,7 miljoen mensen zagen gisteren dat Johan Derksen niet zijn excuses aanbiedt voor de omstreden ‘grap’ die hij vorige week maakte over rapper Akwasi. In een speciale aflevering van Veronica Inside, die in het teken stond van racisme, opende de analist gisteravond met een statement: ,,Ik bied mijn excuses niet aan. Ik trek het boetekleed niet aan en ik ga niet door het stof.”
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”