Volledig scherm
PREMIUM
Feyenoord - FC Utrecht, vorig jaar, toen Yassin Ayoub nog voor FC Utrecht speelde. © Pro Shots

Feyenoord vol vertrouwen tegen Utrecht, Groenendijk aast op historie

Statistieken & OpstellingenPSV en Ajax spelen dé topper van het weekend. Voor de statistieken van deze topper kunt u hier terecht. Met behulp van statistiekenbureaus Gracenote en Opta blikken we met de leukste feitjes ook vooruit op de overige wedstrijden in de zesde speelronde. Ook zie je hier alvast de vermoedelijke opstellingen.

Heracles Almelo - De Graafschap (vandaag, 20.00 uur)

Heracles Almelo wacht volgens de statistieken een eenvoudige thuiswedstrijd. Heracles Almelo verloor slechts één van de tien eredivisieduels met De Graafschap (W6, G3 – thuis & uit) en won de laatste vijf eredivisiewedstrijden van de Superboeren. De Graafschap won op het hoogste niveau zelfs nog nooit op bezoek bij Heracles (G1, V4) en kwam in deze vijf duels slechts één keer tot scoren (Andrew Driver op 23 januari 2016).

 1. Jonge PSV’ers hebben hun grenzen snel verlegd
  PREMIUM
  analyse

  Jonge PSV’ers hebben hun grenzen snel verlegd

  De groot­ste criticaster zal bij de internationale prestaties van PSV in dit seizoen louter wijzen op de eindstand in de groep. Twee punten en afgetekend vierde na zes duels in de Champions League-groepsfase: PSV heeft geen moment uitzicht gehad op overwintering in Europa. Een realist zal wijzen op de scheve internationale verhoudingen in het topvoetbal. De optimist constateert dat PSV in geen enkel duel kansloos was. Bovendien kan de club na plaatsing voor het hoofdtoernooi een kleine 40 miljoen euro bijschrijven.

poll

Jordens Peters verdient per direct een plaats in de basisopstelling van Willem II

 • Eens (72%)
 • Oneens (28%)
408 stemmen