Fred Grim.
Volledig scherm
Fred Grim. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Fred Grim maakt overstap van RKC naar Willem II: ‘We streven aanvallend en verzorgd voetbal na’

Na drie seizoenen vertrekt hoofdtrainer Fred Grim bij RKC Waalwijk. De 55-jarige trainer maakt de overstap naar de Brabantse buurman Willem II, waar hij een tweejarig contract heeft getekend. Grim is in Tilburg de opvolger van Zeljko Petrovic, die vertrok bij Willem II nadat hij de club rechtstreeks in de eredivisie hield. 

 1. Van vol Emirates Stadium en Parc des Princes naar uitverkocht Philips Stadion voor finale Champions League: ‘Het went bijna’
  PREMIUM
  Reportage

  Van vol Emirates Stadium en Parc des Princes naar uitver­kocht Philips Stadion voor finale Champions League: ‘Het went bijna’

  Dominique Janssen, Lynn Wilms en Jill Roord kunnen morgen in Eindhoven de Champions League winnen met de Duitse topclub VfL Wolfsburg, als FC Barcelona wordt verslagen. AD Sportwereld toog een week eerder naar Duitsland om de stemming vast te peilen en een indruk te krijgen van de club en Arbeidsstadt Wolfsburg. ,,Voor een stad als Wolfsburg is het niet altijd even makkelijk om een stadion helemaal vol te krijgen.”
 2. 
De Brabantse tropenjaren van The Champ, altijd in maatpak en bordeelsluipers: ‘Hij botste nogal met ons’
  PREMIUM

  De Brabantse tropenja­ren van The Champ, altijd in maatpak en bordeel­slui­pers: ‘Hij botste nogal met ons’

  Hij is nu vooral bekend van zijn wilde Afrikaanse avonturen en opmerkelijke filmpjes in gebrekkig Engels. Maar óók als beginnend trainer was The Champ al een aparte vogel, licht ontvlambaar en ontzettend gek op zichzelf én vrouwelijk schoon. Een terugblik op de Brabantse tropenjaren van Pieter de Jongh (52). ,,Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt.”
  's-Hertogenbosch, Waalwijk, Schijndel