It has been a while but i've had surgery 8 weeks ago. This is my first time being injured, but the grind don't stop you know. Working on coming back stronger and better than ever.

11k Likes, 444 Comments - Donyell Malen (@donyellmalen) on Instagram: "It has been a while but i've had surgery 8 weeks ago. This is my first time being injured, but the..."

Gemotiveerde Malen deelt beelden van herstel van zware knieblessure

Donyell Malen heeft op Instagram beelden gedeeld van zijn herstel. De aanvaller van PSV herstelt momenteel van een zware knieblessure en laat weten zeer gemotiveerd te zijn om sterker en beter dan ooit terug te keren.

Malen (21) raakte in december zwaar geblesseerd tijdens de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Vervolgens werd bekend dat de aanvaller niet meer voor PSV in actie kwam dit seizoen en dat ook deelname met Oranje aan het EK een lastig verhaal wordt. 

,,Het is inmiddels alweer acht weken geleden dat ik ben geopereerd. Het is mijn eerste keer dat ik geblesseerd ben, maar daar stopt het niet. Ik werk hard om sterker en beter dan ooit terug te komen", laat Malen weten op Instagram. 

Donyell Malen.
Volledig scherm
Donyell Malen. © BSR Agency