Het Nederlands Elftal traint in het Stade de France voor de EK-Kwalificatiewedstrijd Frankrijk-Nederland. Met een tevreden gezicht kijkt Ronald Koeman naar de rondo met centraal Stefan de Vrij. Wieffer, Berghuis, Timber, Van Dijk en Simons doen ook mee.
Volledig scherm
Het Nederlands Elftal traint in het Stade de France voor de EK-Kwalificatiewedstrijd Frankrijk-Nederland. Met een tevreden gezicht kijkt Ronald Koeman naar de rondo met centraal Stefan de Vrij. Wieffer, Berghuis, Timber, Van Dijk en Simons doen ook mee. © Pim Ras Fotografie

Goed nieuws Oranje: niet nóg meer afvallers in aanloop naar duel met Frankrijk

Oranje heeft niet te maken gekregen met extra afhakers in aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijd van vrijdagavond tegen Frankrijk. Donderdagochtend verlieten vijf spelers de selectie omdat ze volgens de KNVB met een virusinfectie kampen. Een woordvoerder van het Nederlands elftal laat weten dat er geen extra zieken bij zijn gekomen.

0 reacties

  1. Ajax sluit rampseizoen af met kansloze nederlaag bij Twente en is veroordeeld tot voorronde Europa League
    met video

    Ajax sluit rampsei­zoen af met kansloze nederlaag bij Twente en is veroor­deeld tot voorronde Europa League

    Ajax heeft het rampseizoen in stijl afgesloten. De ploeg van trainer John Heitinga werd door het ontketende FC Twente afgeschminkt (3-1) maar bleef een dubbele Europese degradatie bespaard doordat PSV in Alkmaar won van AZ (1-2). Daardoor beginnen de Amsterdammers het nieuwe seizoen in de play-offs van de Europa League. Twente toonde zich andermaal de topfavoriet voor de play-offs.
    Amsterdam, Enschede