André Ramalho in actie namens PSV tegen Sturm Graz.
Volledig scherm
André Ramalho in actie namens PSV tegen Sturm Graz. © Pro Shots / Toin Damen

Ramalho ‘geniet’ van PSV: ‘Daarom zijn we een team’

SamenvattingPSV-aanvoerder André Ramalho klonk opgetogen na de 2-0 zege op Sturm Graz in de groepsfase van de Europa League. De Braziliaan was tevreden over het optreden van zijn ploeg. ,,We speelden heel goed. Ik heb genoten van de wedstrijd”, aldus Ramalho vlak na afloop tegen Veronica.

 1. Parsons’ eerste fase bij Oranjevrouwen toont aan dat het voor hem een hels karwei wordt
  PREMIUM

  Parsons’ eerste fase bij Oranjevrou­wen toont aan dat het voor hem een hels karwei wordt

  Ternauwernood sleepten de Oranjevrouwen er een gelijkspel uit bij Tsjechië (2-2). Maar wat beklijft, is het zeer moeizame voetbal onder de nieuwe bondscoach Mark Parsons, die nu al in een heel benarde situatie zou zitten in de WK-kwalificatie als Stefanie van der Gragt niet in blessuretijd raak kopte. De positieve energie die jaren om het zeer succesvolle elftal hing, is op dit moment ver te zoeken.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?