Mohamed Ihattaren met het shirt van Sampdoria.
Volledig scherm
Mohamed Ihattaren met het shirt van Sampdoria. © Sampdoria

‘Rebels genie’ Ihattaren maakt kans op Golden Boy-award

Vijf Nederlandse voetballers maken nog altijd kans om te worden gekozen tot Golden Boy op de Europese velden. De Ajacieden Ryan Gravenberch en Jurriën Timber, Myron Boadu (AS Monaco), Brian Brobbey (RB Leipzig) en Mohamed Ihattaren (Sampdoria) hebben de volgende schifting ‘overleefd’ en zitten bij de laatste veertig kandidaten. 

 1. AZ morst punten tegen 10 man Volendam en loopt koppositie eredivisie mis

  AZ morst punten tegen 10 man Volendam en loopt koppositie eredivisie mis

  AZ heeft opnieuw averij opgelopen in de eredivisie. Na de spectaculaire 5-5 van vorige week tegen FC Utrecht werd er nu gelijkgespeeld tegen de opgeleefde laagvlieger FC Volendam (1-1). Daarmee verspeelden de door vele blessures gehavende Alkmaarders andermaal de kans om de koppositie voor tenminste een halve dag over te nemen van Feyenoord. Jens Odgaard redde vlak voor tijd nog een punt voor de Alkmaarders nadat Volendammer Gaetano Oristiano met rood van het veld was gestuurd.
 2. Titelrace krijgt door dubbele programma's extra dimensie: ‘Feyenoord maakt op mij een frisse indruk’
  PREMIUM

  Titelrace krijgt door dubbele program­ma's extra dimensie: ‘Feyenoord maakt op mij een frisse indruk’

  De titelrace in de eredivisie is al spannend en nu komt er nog een extra dimensie bij. Vier clubs krijgen vanaf deze week te maken met dubbele programma’s. Gaan trainers prioriteiten stellen met de beker en Europees voetbal erbij? Maakt het uit dat spelers al hebben gepiekt tijdens een winter-WK? ,,Naar dat laatste ben ik vooral nieuwsgierig. Niemand heeft dit eerder meegemaakt’’, zegt Huub Stevens.