Volledig scherm
PREMIUM
Fred Grim, de trainer van RKC Waalwijk. © BSR Agency

RKC Waalwijk is in alles ongewoon

WonderRKC keert op het Frenkie de Jong-gras terug in de eredivisie, na vijf jaar afwezigheid. Niemand weet wat het avontuur de Waalwijkers deze keer zal brengen.

Door Wilber Hack

Volgens het woordenboek is een wonder iets buitengewoons, een door of met hulp van God verrichte handeling die de natuurkrachten te boven gaat. Voor de Rooms Katholieke Combinatie uit Waalwijk geldt die definitie al lang niet meer. RKC heeft al zo vaak verbaasd dat het nauwelijks wonderlijk te noemen is dat de club een paar jaar na een bijna-faillissement alweer terug is in de eredivisie.

  1. FC Groningen neemt afscheid van directeur Klaver

    FC Groningen neemt afscheid van directeur Klaver

    FC Groningen neemt per direct afscheid van commercieel directeur Robbert Klaver. Hij verschilde met de rest van de clubleiding van mening over het toekomstige beleid op commercieel gebied. ,,Iedereen weet dat wij op dat vlak een stevige uitdaging hebben", zegt algemeen directeur Wouter Gudde. ,,Over de manier waarop we die uitdaging willen aangaan, kwamen we niet op één lijn. De uiteindelijke conclusie is dat het voor beide partijen beter was dat onze wegen zich zouden scheiden."