Brian Brobbey en Ryan Gravenberch tijdens een trainingssessie van het Nederlands elftal op het KNVB Campus op 24 september 2022 in Zeist, Nederland.
Volledig scherm
Brian Brobbey en Ryan Gravenberch tijdens een trainingssessie van het Nederlands elftal op het KNVB Campus op 24 september 2022 in Zeist, Nederland. © ANP

Ryan Gravenberch en Brian Brobbey sluiten aan bij training Oranje

Ryan Gravenberch en Brian Brobbey hebben zich vanochtend in Zeist aangesloten bij de training van het Nederlands elftal. De middenvelder van Bayern München en aanvaller van Ajax werden vrijdag door bondscoach Louis van Gaal opgeroepen als vervangers voor het geblesseerde drietal Frenkie de Jong, Memphis Depay en Teun Koopmeiners.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”