Ragnar Oratmangoen verzekerde zich onlangs met SC Cambuur van de titel in de eerste divisie; daar leverde hij met acht goals in 20 duels zijn bijdrage aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Ragnar Oratmangoen verzekerde zich onlangs met SC Cambuur van de titel in de eerste divisie; daar leverde hij met acht goals in 20 duels zijn bijdrage aan. © Pro Shots / Niels Boersema

Van bijrol in film over treinkaping naar hoofdrol bij SC Cambuur voor Osse aanvaller: ‘Gelukkig doorgezet’

Als jochie vertolkte Ragnar Oratmangoen (23) al eens een bijrolletje in een film, de laatste maanden is hij steeds vaker hoofdrolspeler bij het gepromoveerde SC Cambuur. Eindelijk valt alles eens op zijn plaats voor de Osse technicus, die ook zomaar in een andere sport groot had kunnen worden. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.