Volledig scherm
Mark van Bommel. © REUTERS

Van Bommel behoedzaam: ‘ADO laat zich niet zomaar verslaan’

De blik bij PSV is na de 0-1 zege in Haugesund alweer gericht op de volgende wedstrijd. Zondag (aftrap 20.00 uur) spelen de Eindhovenaren tegen ADO Den Haag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. En dat wordt niet zomaar een walk-over, weet Mark van Bommel.

,,ADO is een fysiek sterke ploeg, maar heeft ook enkele behendige spelers‘’, legt PSV-trainer Van Bommel uit op de persconferentie. ,,We gaan voor de winst, maar moeten beseffen dat we een volwassen tegenstander treffen, die zich niet zomaar laat verslaan.”

ADO Den Haag startte de competitie met een 2-4 nederlaag tegen FC Utrecht, waar PSV in Enschede niet verder kwam dan 1-1 bij FC Twente. ,,Wij hebben zelf gelijkgespeeld, dus het belang is voor ons beiden duidelijk: winnen.”

Terugkeer uit Noorwegen

PSV keerde gisteravond direct uit Noorwegen terug naar Eindhoven na de gewonnen wedstrijd tegen Haugesund. ,,Dat had als voordeel dat iedereen in zijn eigen bed kon slapen en dat we vandaag konden herstellen in plaats van reizen", zegt Van Bommel. 

Alle PSV-spelers zijn fit uit de wedstrijd in de voorronde van de Europa League gekomen. Morgen volgt de laatste training voor het duel met ADO Den Haag.